Hår, hud & naglar

Både hår, hud och naglar växer inifrån och får sin näring från insidan. För att bygga starka naglar, glansigt hår och frisk hud behöver kroppen tillgång till rätt näringsämnen. Biotin, selen och zink bidrar till att upprätthålla normalt friskt hår, selen och zink bidrar också till starka naglar och hud som står emot daglig påfrestning.

HårSerum är ett skräddarsytt kosttillskott som vi skapat för att ge dig bästa förutsättningar för ett friskt starkt hår. Då vetegroddsoljan inte mår så bra av att blandas med zink så har vi egna tillskott innehållande just zink. Vi har också ett rent hydrolyserat kollagenpulver som ger dig ett lättillgängligt kollagen i kosten varje dag. Kollagen produceras av kroppen själv och är en viktig byggsten för hud, hår, brosk och skelett.

Hår, hud & naglar

Både hår, hud och naglar växer inifrån och får sin näring från insidan. För att bygga starka naglar, glansigt hår och frisk hud behöver kroppen tillgång till rätt näringsämnen. Biotin, selen och zink bidrar till att upprätthålla normalt friskt hår, selen och zink bidrar också till starka naglar och hud som står emot daglig påfrestning.

HårSerum är ett skräddarsytt kosttillskott som vi skapat för att ge dig bästa förutsättningar för ett friskt starkt hår. Då vetegroddsoljan inte mår så bra av att blandas med zink så har vi egna tillskott innehållande just zink.

Vi har också ett rent hydrolyserat kollagenpulver som ger dig ett lättillgängligt kollagen i kosten varje dag. Kollagen produceras av kroppen själv och är en viktig byggsten för hud, hår, brosk och skelett. Det bidrar till att kroppen får både struktur och elasticitet.

HÅRSERUM 90 kapslar90 kapslar
Läs mer

Biosalma Collagen

COLLAGEN 650 mg + HYALURONSYRA

Carefully selected
120 tabletter
Läs mer

Kollagen 250g Nyhet

PURE COLLAGEN 97% PROTEIN

High concentrate
250g
Läs mer

Kollagen Nyhet

PURE COLLAGEN 97% PROTEIN

High concentrate
500g
Läs mer

Zink + C-vitamin

ZINK 25mg
+ C-VITAMIN & NYPON

Highly efficient
100 tabletter
Läs mer

Magnesium+zink,koppar,B6

MAGNESIUM 200mg
+ ZINK, KOPPAR & B6

Highly efficient
120 tabletter
Läs mer

ETT URVAL AV VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Logga på återförsäljaren Apotea
Logga på återförsäljaren Apohem
Logga på återförsäljaren Kronans
Logga på återförsäljaren Apoteket
Logga på återförsäljaren Meds


HårSerum

Vi har kombinerat utvalda näringsämnen som är viktiga för ditt hår. Kapslarna innehåller bland annat biotin för att bevara en normal hårväxt samt vetegroddsolja, L-cystin, hirsextrakt och pantotensyra. Håret växer från roten och det är i hårroten som grunden för hårets kvalitet, färg, form och styrka läggs. För att ge håret optimala förutsättningar att bli naturligt starkt, glansigt och välmående krävs att hårroten har tillgång till rätt näringsämnen.

Ingredienser

Vetegroddsolja (Triticum aestivum), hirsextrakt (Panicum miliaceum), gelatin (nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol), pantotensyra (kalcium D-Pantotenat), vitamin E (d-alfa-tokoferol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), N-acetyl-L-cystein, kopparsulfat, D-Biotin, vaniljarom, natrium selenit, ytbehandlingsmedel (bivax), färgämne (järnoxid, järnhydroxid, titandioxid).

Dosering & Användning

Två kapslar per dag i 90 dagar. Därefter rekommenderas underhållsdos om 1 kapsel per dag. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Collagen + Hyaluronsyra

I Biosalma Collagen + Hyaluronsyra har vi kombinerat utvalda näringsämnen som har funktion för din hud och dina leder. Tabletterna innehåller bland annat C-vitamin, biotin, riboflavin och zink som alla bidrar till upprätthållandet av normalt fungerande hud. C-vitamin bidrar också till normal kollagenbildning vilket ger skelettet, blodkärl och leder dess normala funktion.

Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag 2-4 tabletter. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur med locket påskruvat och utom räckhåll för små barn. Förpackningen har UV-skydd, undvik dock förvaring i direkt solljus. Förpackningen sorteras som plastförpackning.

Ingredienser

Hydrolyserade kollagenpeptider (bovint), inulin, vitamin C (L-askorbinsyra), stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), natriumhyaluronsyrasalt av hyaluronsyra, zinkoxid, antiklumpmedel (kiseldioxid), riboflavin, D-biotin, färgämne (kalciumkarbonat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag 2-4 tabletter. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

BioSalma Pure Collagen 250g

BioSalma Pure Collagen är ett bovint kollagen som är framställt genom enzymatisk hydrolys. Det har en neutral smak och löser sig snabbt i både kalla och varma drycker. Tillverkningsprocessen ger små lättillgängliga kollagenpeptider, som är mindre än 2000 dalton.

Proteinkoncentrationen i BioSalma Pure Collagen är hela 97%, och proteinet består till 85% av typ I kollagen och 15% av typ III kollagen. Kollagen produceras naturligt i kroppen och det är en viktig byggsten för hud, brosk och skelett. Kollagenet i kroppen bidrar till struktur och elasticitet. BioSalma Pure Collagen är ett komplement för att öka mängden kollagen i kosten varje dag.

Ingredienser

Ingredienser: Hydrolyserade kollagenpeptider. Ursprung kollagen: Bovine (nötkreatur).

Dosering & Användning

Rekommenderad dosering: 2–3 msk dagligen i valfri dryck. Vid 2 matskedar räcker förpackningen till ca 25 portioner, vid 3 matskedar räcker förpackningen till ca 17 portioner. Förpackningen sorteras som plastförpackning.

BioSalma Pure Collagen 500g

BioSalma® Pure Collagen har framställts genom enzymatisk hydrolys och har neutral smak med snabb löslighet i både kalla och varma vätskor. Den speciella processen ger små lättillgängliga kollagenpeptider (mindre än 2000 dalton). Proteinkoncentrationen i BioSalma® Pure Collagen är på hela 97% och består till 85% av typ I kollagen och 15% av typ III. Kollagen produceras av kroppen själv och är en viktig byggsten för hud, brosk och skelett. Det bidrar till att kroppen får både struktur och elasticitet.

Redan vid 25 års ålder minska kroppens naturliga produktion av kollagen och kroppens smidighet minskar. Historiskt har vår kost till stor del bestått av kollagen men mängden har succesivt minskat med vår moderna kosthållning. BioSalma® Pure Collagen är ett bra komplement för att öka mängden lättillgängligt kollagen i kosten varje dag.

Ingredienser

Hydrolyserade kollagenpeptider.Ursprung kollagen: Bovine (Nötkreatur).

Dosering & Användning

2–3 msk dagligen i valfri dryck. Vid 2 matskedar räcker förpackningen till ca 50 portioner, vid 3 matskedar räcker förpackningen till ca 34 portioner. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaring: Förvaras i rumstemperatur, torrt och svalt utom räckhåll för små barn. Undvik förvaring i direkt solljus. Källsortering: Förpackningen sorteras som plastförpackning.


Zink 25mg + C-vitamin & Nypon, High Efficient

Vår Zink är en kombination av zinkcitrat, nyponpulver, C-vitamin och svartpepparextrakt för effektivt upptag i kroppen. Zink och nyponpulver som är rikt på C-vitamin samverkar för ett normalt immunförsvar. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, hud, skelett och naglar. Zink bidrar även till att bibehålla normal fertilitet och reproduktion.

Ingredienser

Vitamin C (L-askorbinsyra), bindemedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), inulin, zinkcitrat, nyponpulver (Rosa canina L.), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater, kiseldioxid), Bioperine® svartpepparextrakt (Piper Nigrum), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Dosering & Användning

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dagligt intag 1 tablett. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur med locket påskruvat och utom räckhåll för små barn. Förpackningen har UV-skydd, undvik dock förvaring i direkt solljus. Förpackningen sorteras som plastförpackning.


Magnesium 200mg+ Zink, koppar & B6-vitamin,
High Efficient

I vårt magnesiumkomplex kombinerar vi magnesiumhydroxid och magnesiumcitrat med zink, koppar och flera spårämnen. Magnesiumhydroxiden har utvunnits ur havsvatten vilket gör att produkten också innehåller 72 naturliga spårmineraler. Den unika sammansättningen ger en hög koncentration magnesium per tablett och kombinationen med B6 vitamin, zink och koppar bidrar till god biotillgänglighet. Magnesium bidrar till att minska utmattning och trötthet, normal funktion av nervsystemet och normal proteinsyntes.

Ingredienser

Magnesiumcitrat, marinmagnesiumhydroxid, oligofruktos, inulin, bindemedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater), zinkoxid, kopparsulfat, pyridoxinhydroklorid, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), färgämne (kalciumkarbonat).

Dosering & Användning

Rekommenderat daglig dosering: 1-2 tabletter för vuxna. Förvaras i rumstemperatur med locket påskruvat.