Produkter

Omega3
pure & natural

Biosalma laxoljekapslar tas fram i en patenterad, mild process som bevarar den norska laxens unika näringsämnen samt naturliga och högeffektiva antioxidant astaxanthin. Oljan innehåller laxens naturliga sammansättning av Omega-3-fettsyror. Oljan är förädlad från färsk, norsk lax.

Vitamin D3
family formula

BioSalmas laxoljekapslar med tillsatt D3-vitamin tas fram i en patenterad, mild process som bevarar den norska laxens unika näringsämnen samt naturliga och högeffektiva antioxidant astaxanthin. Kapslarna har gjorts små för att enkelt kunna sväljas och mängden D-vitamin är anpassad för både barn och vuxna. D-vitamin är fettlösligt, vilket innebär att D-vitaminet som tillsatts laxoljan tas upp optimalt i kroppen. Oljan är förädlad från färsk, norsk lax.

Vitamin D3
high concentrate

BioSalmas laxoljekapslar med tillsatt D3-vitamin tas fram i en patenterad, mild process som bevarar den norska laxens unika näringsämnen samt naturliga och högeffektiva antioxidant astaxanthin. Oljan innehåller laxens naturliga sammansättning av Omega-3-fettsyror. D-vitamin är fettlösligt, vilket innebär att D-vitaminet som tillsatts laxoljan tas upp optimalt i kroppen. Oljan är förädlad från färsk, norsk lax.

K2 vitamin
kosttilsskott

K-vitamin och D-vitamin är fettlösliga vitaminer. BioSalma K2+D3 ikokosolja innehåller vitaminerna K2 och D3 som i kombination harvisat sig ge ökad effekt, kokosoljan säkerställer att de fettlösligavitaminerna tas upp på bästa sätt.

Mg vitamin
kosttilsskott

Den senaste produkten är ett magnesiumtillskott med en kombination av magnesiumcitrat och marin-magnesiumhydroxid, framställt från rent havsvatten.